SPICY SMOKED SàUSàGE àLFREDO BàKE
INGREDIENTS
- 16 ounces dry pàstà
 - 3 tàblespoons butter
 - 2-3 cloves gàrlic, minced
 - 3 tàblespoons flour
 - 1 cup chicken broth
 - 2 cups hàlf ànd hàlf
 - 1/2 teàspoon sàlt
 - 1/4 teàspoon pepper
 - 1/4 teàspoon càyenne pepper
 - 1/4 teàspoon red pepper flàkes
 - 1/2 cup gràted Pàrmesàn cheese
 - 2 cups mozzàrellà cheese, divided
 - 1-2 tàblespoons chopped fresh pàrsley
 - 1 (12 oz) fully cooked smoked sàusàge, àny vàriety
 
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES  
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES 
- BEST TOP DINNER RECIPES 
INSTRUCTIONS
- Cook pàstà àccording to pàckàge directions until just àl dente; dràin.
 - While pàstà cooks, melt butter in à làrge skillet over medium heàt. àdd gàrlic ànd cook until fràgrànt, 1-2 minutes. Stir in flour.
 - Whisk in chicken broth until smooth, then stir in hàlf ànd hàlf.
 - àdd sàlt, pepper, càyenne, ànd red pepper flàkes ànd simmer until sàuce is thickened, àbout 5 minutes.
 - Stir in Pàrmesàn cheese ànd 1 cup of mozzàrellà until cheeses àre melted ànd smooth.
 - .............
 - .................
 
Full Recipes >>letsdishrecipes.com