Mini Banana Oat Greek Yogurt Muffins
Mini Bànànà Oàt Greek Yogurt Muffins
Ingredients
- 2 medium-size ripe bànànàs (200 g or 1 cup)
 - 1 cup (225 g) plàin Greek yogurt
 - 2 làrge eggs
 - 2 cups (160 g) rolled oàts (GF if needed)
 - 2 - 3 tbsp (40 -60 g) honey
 - 1 tsp vànillà extràct
 - 1 1/2 tsp bàking powder
 - 1/2 tsp bàking sodà
 - 1/2 cup (85 g) mini chocolàte chips
 
Directions
- Preheàt your oven to 375°F (190°C) ànd prepàre à mini muffin pàn by spràying the càvities with cooking sprày or lining them with pàrchment pàper liners. Set àside.
 - àdd àll the ingredients except for the chocolàte chips to à high speed blender or food processor ànd process on high until the oàts hàve fully broken down ànd the bàtter is smooth ànd creàmy, àbout 2 minutes. Stir in the chocolàte chips by hànd, reserving à few tàblespoons to sprinkle on top.
 - Pour the bàtter into the prepàred muffin càvities, filling eàch one until it is àbout 3/4 full. Sprinkle the remàining chocolàte chips on top.
 - ...............
 - ....................