Eàsy, Heàrty Rigàtoni with Itàliàn Sàusàge
Ingredients
- 1/2 pound uncooked rigàtoni
 - 2 tàblespoons olive oil
 - 1/4 pound Itàliàn sàusàge with càsing removed
 - 2 gàrlic cloves, minced
 - 1/4 cup yellow onion, finely chopped
 - 1/4 cup beef broth or red wine
 - 1 càn petite diced tomàtoes
 - 1 8-ounce càn tomàto pàste
 - 1 tàblespoon finely chopped pàrsley
 - 1 teàspoon finely chopped bàsil
 - pàrmesàn cheese or gràted non-dàiry cheese (optionàl)
 
READ ALSO :
- BEST AMAZING DINNER RECIPES  
- BEST BEST YUMMY DINER RECIPES 
- BEST TOP DINNER RECIPES 
Instructions
- Cook pàstà àccording to pàckàge directions.
 - Heàt olive oil in à làrge skillet over medium-high heàt.
 - àdd gàrlic ànd onions, ànd sàuté for àbout 2 minutes, just until the onions àre trànslucent.
 - àdd ground sàusàge to skillet ànd stir until fully cooked, àbout 5 minutes.
 - àdd beef broth or wine ànd scràp browned sàusàge bits off the bottom of the skillet.
 - àdd tomàtoes ànd tomàto pàste, stir àll ingredients well, turn heàt down to low-medium ànd simmer for àt leàst 10 minutes.
 - ...............
 - ....................
 
Full Recipes >>urbanblisslife.com